11 Haziran 2014 Çarşamba

RUH HASTALIKLARI...MENTAL ILLNESS ...

                                   ---Wendigo Psikoz---





Wendigo hastalığı insan etine duyulan istektir. Bu hastalığa Algonquian kültüründe olan Wendigo isimli yamyam canavarın ismi verilmiştir. Bu hastalar, insan eti yemek için inanılmaz istek duyarlar. Aslında uzmanlar bu ruh hastalığının yetiştirilen kültür ile alakalı olduğu görüşündeler. Tedavi edilebilir bir yamyamlık hastalığıdır.

Wendigo disease is the desire for human flesh. In the culture of Algonquian Wendigo View this disease, which was given the name of the cannibal monster. These patients, incredible feel the urge to eat human flesh. In fact, the cultivation of mental illness experts say, is associated with the culture. Cannibalism treatable disease.



                                ---Alien El Sendromu ---





Bu sendromda elinizin kontrolünü kaybedersiniz. Eliniz sizin vücudunuzdan bağımsız bir şekilde hareket etmeye başlar. Ne yazık ki bu hastalığın hiçbir tedavisi yoktur. Bu noktada doktorlar elinizi sürekli meşgul edecek şeyler yapmanızı önerir. Örneğin tespih çekmek gibi.


In this syndrome, you lose control of your hand. Your hand from your body starts to act independently. Unfortunately, this is not no cure for the disease. At this point, doctors will constantly busy doing things your hands recommends. For example, as one's beads.


                             ---Kluver-Bucy Sendromu---





Bu hastalar, beyinlerine farklı istekleri yerleştirirler. Örneğin bir anda yanınızda ki kişi kravatınızı yalamaya başlayabilir veya eğilerek ayaklarını sevebilir. Bu ruh hastalığında cinsel istek artışı ve kendine engel olamama sıklıkla rastlanan bir durumdur. Herhangi bir tedavisi yoktur hayatları boyunca bu hastalar durumlarını kontrol edemezler.

These patients will place different demands on the brain. For example, the person next to you suddenly start licking your tie or tapping their feet could love. This mental illness is on the increase in sexual desire and the inability to resist self is a condition frequently encountered. There is no cure for any of life of these patients can not control the situation.


                                    ---Cotard Yanılgısı---





Bu ruh hastalığında hasta kendi dahil dünyada olan insanların öldüğüne fakat yürüdüklerine inanır. Walking Corpse Sendromu olarak da bilinir. Yüksek depresyon ve intihar etme fikri bu hastalarda çok yoğundur.


This included their patients in mental illness in the world is dead, but the people who believe they will walk. Walking Corps known as Syndrome. The idea of ​​high depression and suicide in these patients is very intensive.


                                    ---Capgras Yanılgısı---



Bu hastalıkta hasta etrafında olan insanların başka insanlar ile değiştirildiğine inanır. Aslında hastanın tüm yakınları değişmiştir ve onların çok benzerleri hayatına girmiştir. Ağır şizofreni vakalarında sıklıkla görülür. Fakat, kafa travmaları ile de ortaya çıkabilir.


In this disease, be replaced by other people around the patient believes that people who are. In fact, all of the patients and their relatives has changed a lot like life has entered into. Is frequently seen in patients with severe schizophrenia. However, with head injury may also ocur.




                                 ---Diyojen Sendromu---






Genelde yaşlı insanlarda sıklıkla görülebilen bir hastalıktır. Hasta, paranoya ve ilişki kurmada olan zorluklar nedeni ile toplumdan kendini soyutlar. Evinde çöp toplamaya ve pek çok hayvan ile yaşamaya başlar. Tedavisi vardır.


In general, a disease that is frequently seen in older people. Patients with paranoia and causes difficulties in establishing relationships with the community itself abstract. Garbage collection in the house and starts living with many animals. There is treatment.


                                  ---Pika Sendromu---





Pika sendromu, yenilmeyecek şeyleri yeme isteğidir. Bu hastalar, çim, taş, sabun, metaller gibi yenilemeyecek pek çok şeyi yerler. Uzmanlar son yıllarda yaptıkları araştırmalarda aslında bu hastalığın ruh hastalığı değil vücutta olan mineral eksikliği ile ortaya çıktığına inanıyor.

Pica syndrome, is the desire to eat inedible things. These patients, grass, stone, soap, metals, so many things like places to refresh. Experts in their research in recent years, the fact that mental illness is not a disease in the body that occur with mineral deficiencies believes.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...