15 Mayıs 2014 Perşembe

GÜNÜN HİSSİYATI DA NE BÖYLE..

Selam olsun ,
  Günün başlangıcı heyecanlı geçse de sonlara doğru bu heyecan yerini gerginliğe bıraktı. Ah biz kadınlar her şeyi abartır ve tekrar tekrar gündeme getiririz. Bazen bu başımıza olmadık işler açabiliyor. Neyse kapatalım bunu (derin mevzular )..
Bazen ufak dokunuşlar insanın içinde büyük şeyler yankılar.Bir parmağının diğer bir parmağa dokunurken arasında çıkan sıcak kıvılcım gibi , aşk gibi , Adem'in  yediği yasak elma gibi..Ve elma beni cezbediyor. Bazen o hisler kilometrelerce uzak ta iken bazen birkaç metre ötede olabiliyor. 
Siz hiç kendinizi iki gün değerli hissedip kapıldınız mı ? Ya sonrası kocaman bir aptallık hissiydi. Sevgiye , ilgiye o kadar açız ki iki günde kapılarak kendimize ve karşımızdakine güvensizlik doğuruyoruz. Evet evet kendimden bahsediyorum. İş ve eğitimde başarılı , anlayışlı ,nazik ve saygılı , gönül ilişkilerinde bombokluğun 100 tonu diyorum.

3 yorum:

  1. Gönül ilişkilerinde mutlu olmak için sabırlı olmalısın güzel arkadaşım,aradığın gerçek aşkı bulacağına eminim.

    YanıtlaSil
  2. Ey gerçek aşk Antalya civarında mısın , Kar da mı Kışta mısın..:D

    YanıtlaSil

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...