23 Mayıs 2014 Cuma

UZUN BAKMAK KAÇ ANLAMLIDIR ????

   Başka birinin gözlerine uzun uzun bakmanın birçok anlamı vardır gençler..Birkaç örnek verecek olursak..dik dik bakışlar sana kafa tutuyorum kes artık..mayhoş mayhoş bakışlar ise ahh senden hoşlanıyorum salak ... seni rahatsız ediyorum ve bunu bu yolla anlatıyorum gibi...Burada önemli olan nerede , ne zaman , durum çok önemlidir. Eğer bir okuldaysanız kantinde oturuyorsunuz arkadaşlarınızla karşı masada da başka grup oturuyor. Muhakkak kesişmeler oluyordur. Burada hoşlantı olabilir ve bakışlar oldukça uzundur. Başka bir örnekte ise iş yerindesiniz ve birinden hoşlanıyorsanız burada da kısa ve ok atış bakışları vardır. Bakıp bakıp çekmeler ya da kimse yokken uzun bakışmalar yaşanır.


(  Someone else's eyes a long look has many meanings are teenagers .. A few examples If we give .. gaze on you head I'm holding off now .. tart tart looks the uhh, I like you idiot ... I'm disturbing and it thus'm telling you like .. . important thing here is where, when, the situation is very important. If you are in a school you're sitting in the canteen with friends against another group sitting at the table. Certainly intersection is going on. Here may be hoşlant and looks are quite long. In another example, you are in business and if you enjoy from one glance here are short and shot arrows. Look-shoot or when no one is permitted to take the long view. )


Bakmak önemlidir aslında insanın niyetini belli eder bir nokta da. Bazı insanlar bakışlarının ve bakışlarında ki anlamların farkına varmazlar. Bu aslında vücut dilinde de hemen hemen aynı şeyleri söyler.Eğer birisi gözünüze değil de vücudunuzun herhangi bir yerine bakıyorsa sizi dinlemiyor veya söylediğiniz şey ilgisini çekmediğini anlamını ifade eder . Vücudunuz da göğüslerinize bacaklarına veya cinsel anlam ifade eden yerlere bakıyorsa sizi arzuladığı anlamını taşır.(Altında duygu aramayın ) .





( It is important to look at the fact that a person's intention is certain point. Of view and in view of some people do not realize the meaning. This is actually almost the same things in the body language söyler.eg someone looking to replace any part of your body but also your eye will not listen to you if you have no interest, meaning what you say or express. Your body is your legs, chest, or sexual desires you if that meant looking somewhere means. (Under the emotions of the call). )


Size bir tüyo verecek olursam sizden etkilenen insanın gözbebekleri büyür. Tabi onu fark etmek size kalmış başarılar..

Gününüz Güzel Geçsin...


If I give you a tip you grow the eyeballs of people affected. Of course, it's up to you to realize success .. 

You're Beautiful Day Late ...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...