23 Mayıs 2014 Cuma

BEKLENTİLER BEKLENMEMELİLER..!!

  Beklentilerle dolu olan bir hayatınız varsa sizden çok ta farklı yaşadığım söylenemez. Ta ki beklentilerden kurtulup , alışagelmiş yaşamayı tercih edene kadar. Size bunu feci şekilde öneririm. Nedeni ise ne kadar az beklenti = o kadar çok huzur = mutluluk anlamları ifade ediyor. Beklentilerden tamamen kurtulduğumu söyleyemem . Hayatın her alanında beklenti içerisindeyiz ki örnek verecek olursak iş yerinde kariyer yapmak için kıçınızı yırtmamız ya da zam almak için çok çalışıp performans göstermemiz , okul hayatında iyi bir üniversiteyi kazanabilmek için günlerce çalışmamız ve tek bir sınavla iyi bir okul kazanabilmemizi beklemek gibi ...



( If you have a life full of expectations to live differently, I can not say much about you t. TA rid of expectations, preferring to live customary. I recommend you this badly. Why is it so much how little expectation = peace = happiness meanings are expressed. I can not say I'm fully recovered from expectations. Every aspect of life in the forecast are in the sample If we give in the workplace to make a career your ass tear us or take a hike worked so hard to perform our school life a good university to win the days our work and a single examination is a good school boiler to know as you wait ...)


Bunu özel hayatımızda da örneklendirmek mümkün. Hayatınızda ilk defa yüz yüze biriyle görüştünüz ve zaman geçtikçe ondan etkilendiğinizi fark ettiniz . Sonra yemekler , kahveler , şaraplar ve romantik kelimeler ve cümleler. Kadının ruhunun okşan ne varsa mevcut ulan insan ister istemez beklenti içerisine giriyor . Zaten etkilenmişsin canım iş işten geçmiş. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Sonra ki sürece geliyorum seni merak etmesini , ilgi odağı yapmasını , mesaj atmasını , aramasını , ,,,,,,,, bekliyorsun. (BEKLENTİLER- EGO ).



It is possible to exemplify in our private lives. Your life with someone you've met face to face for the first time and I did notice that you are affected by it as time goes on. After meals, coffees, wines and romantic words and phrases. If you happen to caress the woman's soul reach the current expectations of the people is entering into willy-nilly. You, dear been done already affected. At the Üsküdar past. I'm coming after you, do not worry about it as long as the focus of attention, to do, to take a message, call,,,,,,,,,, do you expect. (Expectations-EGO).




Bak canım sana samimiyetle hayatı bu kadar da ciddiye almamanı öneririm. En azından en son ki örneğimi ele alacak olursak bu seni mutsuz eder. Hayatta eğlenebileceğin o kadar çok şey var ki tek bir şeye odaklanma olmuyorsa olmuyordur. Bitti..

Şimdilik yazacaklarım bu kadar belki devam edebilirim. Kitap okumam gerek iyi geceler canlar..:)
Ayşe..!!


Look dear life I sincerely suggest you not to take it so seriously. At least if you take my example, this would be the last you makes you unhappy. There are so many things you can have fun in life that can not be focused on one thing it is not. Done ..



That's all I can write for now, maybe more. I have read the book of life .. good night :)

Ayşe..!!










2 yorum:

  1. Hayatta hiç bir beklenti olmaksızın yaşamak, boşa yaşamakla eşdeğer bir noktada. Çünkü beyin, hayal ettiği şeyi yapmayı arzular. Yada yapmamayı. Bu seçim meselesi. Sanırım mihenk noktası, beklentiyi abartıp saplantıya çevirmemekte. Sonucu hüsran olabilir zira...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili beyza güzel bir noktaya değinmişsin..Aslında neye göre beklenti içine girmek te önemli benimkisi biraz gonulden etkilendigim ama hüsrana ugradigim bir olaydi..O anki duygularim disa vurulmuş bu şekilde ifade edilmiş biçimi aslında..

    YanıtlaSil

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...