5 Ekim 2015 Pazartesi

YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABA..

Hayat ne kadar da hızlı geçiyor. Yazmam aslında yazamamamı yaşam mücadelesi ile doğru orantıda. Geçmiş yazılarıma bakıyorum da bir o kadar eğlenerek yazıyormuşum. Zaman geçtikçe yaş ilerledikçe olgunlaşıyor insan. Çocuk ruhumu kaybediyorum gibi hissediyorum. Bu telaş benim sanki gerilememi yeni şeyler keşfedip yazamamamı aslında tam olarak bunları bahane ettiğimi gösterir.

Neyse ki sonbahar ile birlikte yeni bir mevsim , yeni okuma kitapları ve yeni keşiflere başlayacağım. Acı çekme arzum , mazoşist yanımı bir tarafa bırakıp daha pozitif bakacağım. Çünkü hayat çok kısa zaten ne katabilirsem kendime ve etrafımdakilere ..

Merak edeceğim ,bu sene okulumu bitireceğim ve sertifikalara doyacağım bir kış dönemi belirledim kendime. Siz de bana etkinliklerden bana bir şey katacak linklerden bile bahsedebilir siniz ?
Ve başlıyorum araştırmalarıma ve yeni şeyler öğrenmemize..
Sevgiyle..

1 yorum:

  1. Hedefler bizleri hayata bağlayan yaşama sevinçlerini çıkarır ortaya ...
    Çok iyi kararlar ...
    Bir de pozitif olma konusuna değinmek istiyorum ki , sen zaten oldukça pozitif ve renkli bir insansın zaten :) Bunu bastırma sadece :)
    Harika kitaplar okuman dileğimle... Bu arada bize okuduklarından bahsetmeyi de ihmal etme . Öpüyorum :)

    YanıtlaSil

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...