10 Kasım 2015 Salı

EVLENMEDEN OLMAZ

Şu erkeklerin ben hazır değilim triplerinden nefret eder oldum. Hayır da neye hazır değilsin.
Önce bir iki buluşma ardından yakınlaşma ardından ben hazır değilim durumları başlar oldu.
Sanki sana evlenme teklifi edildi .Ya da çocuk yapalım dedim de hazırım hissetmiyorum kadın triplerine mi girdin.



Şu zamane ilişkilerine anlam veremez oldum çünkü anlam verecek bir değer yok ortada .
Ya da daha fazla kapılma korkusu mu ne valla bu mantığı anlayamadım.
Bir insana sarılınca ya da öpüşünce illa sevgili mi olman gerekir .Hayırr direkk evlilikkk. Çünkü devamında nikahtan önce olmaz mantıkesi giriyor devreye..Ha ha ha..
Saçmalığın daniskası yemin ederim.

Yeni bir tecrübe daha edinmek güzel bir şey mesela ben aynı yaşta bir erkekle asla flört etmeyi düşünmeyeceğim .Düşüncesinden bile uzak duracağım. Çünkü eğlenceli olacağını düşündüğün herhangi bir şey sinir bozukluğu , gerginlik , hadsizlik olarak dönebilir.

Haaa ki ben şu yaşıma kadar hep kendinden olgun birileri ile flört etmişimdir. Ama hayat bu yaşayacağım ve deneyimleyeceğim biz mazi varmış.Kısmet tabi her şey iyi ki olamamış diyebileceğim bir mazi imiş.

Vessalam baktım uzun zamandır da bir şeyler yazmamışım şu buhranlarımı sizinle paylaşayım dedim. İyi ettim :)



Ben iyiyim ve hayattayım. Bana ayırılan zaman makinasının içinde işe gidip gelmekle hafta sonları club , cafe , cinema ya da bir etkilik yerine evde elmalı kurabiye yapmakla , uyumak ve yürüyüş yapıp bolca müzik dinlemekle geçirmekteyim. Arada aksiyon yaşamak isterken sinir bozuklukları olarak yalnız kalmayı ve olmayan biri için acı çekmeyi en güzeli diyi verip 7.30 vapuru ile Beşiktaş'a gitmek için hazırlanmaktayım.

4 yorum:

  1. hahaha o nasıl bir trip ya. Bunu bizim yapıyor olmamız gerekiyordu sanki :D Ondan hatlar karışmış :D

    YanıtlaSil
  2. Trip değil bildiğin yontulmamış odun :))

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. aHH Canım , yanlış ve kişiliği oturmamış insanlar çıkmış arşına belli ...Ama moral bozmak yok , sen gerekli tavrı sergilemiş ve uzaklaştırmışsın zaten bu tür gereksiz tipleri çevrenden. Hem evde elmalı kurabiye yapmak iyidir :))

    YanıtlaSil

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...