19 Haziran 2015 Cuma

BU BİR CESARET EDİLİP GÖNDERİLEMEYEN DOĞUM GÜNÜ MESAJIDIR..GEÇMİŞTİR ZAMANI AMA ANLAMI BELKİ DE HALA AYNIDIR.

Sana somut bir hediye vermek yerine soyut bir duygu armağan etmek istedim. Çünkü bazı şeylerin anlamları elle tutulur değil. Geldiğin günden bu yana bir tık öteye geçemedim. O kadar mesafeler var ki aramızda , manzarayı görebilmek için o dağın tepesine çıkmalıyım. Çıkmak için çabalarımın sen tarafından elle tutulur yanı yok. Bazen gözlerimi kapattığımda ılık nefesini yüzümde hissediyorum.Kayboluyorum sonra bir labirent gibi çıkamıyorum senden..
Bazı geceler o kadar çok aramak sana sığınmak istiyorum ki..tarifi yok..bazen sana sarılmak istiyorum ama sadece uzaktan bakıp gülümsüyorum.
Aslında ne hissettiğimi  tarif edemiyorum bazen en yakın iki dost gibi , bazen aptal aşık gibi.
Ama biliyorum ki bazen saçmalıyorum , o çok olan özgüvenim altüst oluyor..
Korkum red edilmek değil ya da hissetiklerime karşılık bulamamak değil..

Bazı şeylerin tarifi yok sana hissettiklerimde. Belki hoşlantı ,belki elde edememek . Hayatımda netlik olmayan aslında net olmasını da istemediğim bir hissin. Yazmak geldi içimden çünkü ilk defa yazmıyorum sana , daha önce de yazmıştım..
Seni tanımak ama aslında tanımamak böyle özel kalmanı istiyorum kendimde..İyi ki burdasın ve klasik hayatın bana kattığı ve özel hissettirdiği kişilerden birisin.
Doğum günün kutlu olsun.


3 yorum:

  1. Hep şöyle bir düşüncem vardır.
    En güzel kelimeler en çok mutlu olanlar ve en çok acı çekenlerin kaleminden çıkar.

    Son zamanlarda okuduğum en sade ve içten yazılardan biriydi.

    YanıtlaSil
  2. Çok uzatıyorsunn yazma aralarınııııı... Daha çok yazmalı , daha çok iz sürmelisin kendi tarihine... Seviyorum seni , öpüldün :))

    YanıtlaSil
  3. 1 Delinin günlükleri çok teşekkür ederim. Beğenmene sevindim.
    Gri K canım hem çok yazmak istiyorum hemde yazamayacak kadar yoğun çalışıyorum. En kısa zamanda döneceğim. Bende seni seviyorum . Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...