14 Nisan 2015 Salı

BETİMLEYEMEMECE..

Bir kuşun kanadında ki tüy kadar hafiftim bugün , göklerdeydim yine özgürce çırpınışlara göğüs geriyordum. Yüzüm o havanın serinliğiyle dolup taşıyordu. Mesut olmuştum ılık ıhlamur kokusu yüzüme değdikçe . Yeşillenen ağaçlar , filizlenen çiçekler bürünüyordu her yere güneş ilkbaharın müjdecisiydi . Güneş güldükçe aydınlanıyordu etraf ..Isınıyordu asık suratlar..
Ve ben yine yalnızdım bu kuytuda..Yine solmuştu açan çiceğim. Solmuştu çünkü ne güneş görmüştü ne de susuzluğunu giderecek bir büyüme çabası verilmişti..
Zaman denilen şey sana istediğini vermiyorsa , istediğin şeyi zamanı yoktur belki de..bekleme
Sana ait olan şeyi karşına mı çıkartacak yoksa o da senin gibi seni mi arayıp duracaktı..
Anlat bana müstesna..o gülüşünün altında ki kederi.
Akşamları gözyaşlarının yastığına nasıl aktığını..
Gizliden onu nasıl takip ettiğini , kendine bile itiraf edemediğin o özlem duygusunu..
Anlat ki dökülsün içinden sıvalanmış eski boya gibi kirli kalmasın duvarların..

Etrafındakilerden hayıflanıp durma çünkü bu senin seçimin , kaderin olarak görme..
Yeni gemilerden atla denizlere..ama boğulma o maviliklerde..

Bir ağacın gövdesine otur ve toprağın enerjisi hisset ,
Bir deniz kenarına geç eline al bir kadeh şarap ve yahut dinle biraz müzik..
Sende içinde olanı paylaş ağaçla ve denizle...




6 yorum:

  1. İstanbul'da sahil keyfi yapmayı o kadar özledim ki... Yazını okurken gözümde canlandı ve içinden geçenleri çok daha iyi hissedebildim resmen.

    YanıtlaSil
  2. İstanbul'u kıstas alarak yazmadım aslında , yazıya koyduğum resmi ben çektim . Antalya Lara Düden parkın kenarında salaş bir kafe. Anlattıklarımda senin hissetiklerin ise tamamen senin özleminle ilgili.
    Çünkü benim özlemim Antalya :):)

    YanıtlaSil
  3. mutlu bitti sonu. yalnızlık ve huzur var bu yazıda bence. neyi özlediğini bilemedim tabii. lara demişsin ya ah ah dur ben de kemer'i özleyim yaa, türkiyede en sevdiğim yer yaaa :) çok güzel bu yazın. soyut yazılara bayılırım :) ay ben de fotoyu bak acaba diyodum kuruçeşme tarafları mı filan :)

    YanıtlaSil
  4. Tam olarak mekan Rayen Bistro :D En sevdiğim yer Türkiye'de benim genel olarak Antalya olduğu için ve birçok şeyi orada yaşayıp geldiğim için çok ayrı bende yeri. Yazıda biraz serzeniş ama kesin olarak huzurda var. :)

    YanıtlaSil
  5. ama son yazımı gördün müüüü :)

    YanıtlaSil
  6. Kuzucum sana çok teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Bana yeni yeni blogger arkadaşlar kazanmamı sağladığın için.

    YanıtlaSil

Özlüyorum, farkındayım. Ama geri gelsin istiyor muyum? Bilmiyorum. Sesini duymak istiyorum ama arasa cevap verebilecek miyim, bilmiyorum. Ko...